شناسهٔ خبر: 218850 - سرویس استان‌ها
نسخه قابل چاپ

تکمیل بانددوم محور رودبارجنوب–سه‌راهی بهادرآباد ۲۵۰میلیارد تومان اعتبار نیاز دارد

جنوب کرمان قلعه گنج مدیرکل راه وشهرسازی جنوب کرمان گفت: از مجموع ۲۳.۵کیلومتر پروژه احداث باند دوم محور رودبارجنوب–سه‌راهی بهادرآباد، تاکنون ۱۲.۵کیلومتر به بهره‌برداری رسیده و برای تکمیل باقی‌مانده مسیر، حدود ۲۵۰ میلیارد تومان اعتبار مورد نیاز است.

 به گزارش پایگاه خبری راه و شهرسازی جنوب کرمان، پیمان توکلی، مدیرکل راه و شهرسازی جنوب کرمان، در جریان بازدید از پروژه احداث باند دوم محور رودبارجنوب به سه‌راهی بهادرآباد، با اشاره به اهمیت این مسیر در شبکه ارتباطی جنوب استان کرمان اظهار کرد: طول این پروژه ۲۳.۵ کیلومتر است که تاکنون ۱۲.۵کیلومتر از آن تکمیل و به بهره‌برداری رسیده است.

 وی اظهار داشت: اجرای باند دوم این محور با هدف ارتقای ایمنی تردد، کاهش حوادث جاده‌ای و تسهیل رفت‌وآمد شهروندان و کاربران جاده‌ای در دستور کار قرار گرفته و بخش باقی‌مانده پروژه نیز درحال پیگیری برای تأمین اعتبار و ادامه عملیات اجرایی است.

 مدیرکل راه و شهرسازی جنوب کرمان ادامه داد: ادامه مسیر درقالب دو قرارداد تعریف شده و مراحل مربوط به تأمین اعتبار برای اجرای آن درحال پیگیری است تا عملیات اجرایی بخش‌های باقی‌مانده با سرعت بیشتری دنبال شود.

 توکلی با اشاره به نیاز مالی پروژه گفت: برای تکمیل این محور درمجموع حدود ۲۵۰میلیارد تومان اعتبار مورد نیاز است که درصورت تأمین به‌موقع منابع، امکان تسریع در تکمیل و بهره‌برداری کامل از این مسیر فراهم خواهد شد